Bild Ölandsräven

Inbjudan till nationellt Elitprov Ölandsräven trettonhelgen 2022

Passa på att delta i Ölands första elitprov för stövare. Ölandsräven är ett välarrangerat prov inramat av ordnad förläggning med boende i campingstugor i anslutning till festlokal. Vi ordnar jägarmiddag med föredrag i jaktens tecken och tack vare engagerade sponsorer fina priser och ett välfyllt lotteri.

Förväntansfulla markvisare ser fram emot att presentera Ölands provrutor med gott om räv i marker utan farliga isar och förhoppningsvis utan skare.

Ölandsräven är ett jaktprov i Elitklass öppet för ÖklSR-hundar i mån av plats. Fullmäktige är Björn Malmgren 070 5212491, kommisarie är Daniel Hultman 070 8382249

Sista datum för anmälan är 2021-12-27 (anmäl gärna innan så blir planeringen lättare) via anmälningssidan för hundprov. I samband med anmälningen, eller vid tekniska problem kontakta Tobias Knutsson mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 0702100839, för att komplettera med information om boende och mat samt er mailadress för utskick av katalog.

Startavgift EKLRäv 1000:- samt ÖklSR 500 kr/dag sätts in på klubbens Bankgiro 5394-1282 el swish 1231703230. Märk med 122.

Tack vare bidrag från stövarintresserade företagare och Borgholms kommun kan vi hålla nere kringkostnader men kostnad för mat och boende tillkommer till förmånligt självkostnadspris.

Kvällen innan provet ordnas gemensam samling för genomgång av provet och där får ni även möjlighet att träffa markvisare och domare. Vid ankomst passar vi på att ID-läsa och fotografera alla hundar, då lottas även provrutor med domare och för de riktigt hungriga finns öländska kroppkakor att förtära. Provkatalog skickas ut via mail men kommer även finnas som utskriven version på samlingen.

Väl mött hälsar arrangörerna för Ölandsräven

// Tobias Knutsson  /Bo Titusson

Extra information