BARNCANCERJAKTEN PÅ DIN HEMMAPLAN 2022!

VI UTMANAR ALLA OCH KÖR LOKALA INSAMLINGSJAKTER! 

Pga restriktionerna kring Covid så kör vi en repris på föregående års upplägg.

Vi i kommittén utmanar alla jaktlag att köra egna lokala insamlingsjakter. Tillsammans  gör vi gemensam sak och uppmanar och utmanar alla jaktlag som vill, att själva anordna insamlingsjakter i era respektive jaktlag. Ta fatt på en vettig stövare med en lika vettig husse eller matte, bjud in alla rådjur, räv, vildsvin och älgjägare att närvara och kör er egen version av Barncancerjakten. Ni kan anordna jakten vilken dag ni vill fram till den sista februari.  Anledningen till det senare datumet är att rävspecialisterna ska kunna få vara med distansen ut och bidra också! 

Vi räknar med att samtliga deltagare ska betala in 100:- per man denna dag. Förslagsvis sätter ni också en fällavgift för Hare och Räv på 100:- där kött o päls tillfaller skytten! Bomskott kostar 50:- som vanligt. Alla kostnader swishas in på nedan nummer.

Det blir också ett enkelt lotteri i år med lite jaktkläder, jaktradio, kikare och lite annat på prisbordet. Alla swishar över 100:- räknas som en (1) lott. Dragning sker under Mars månad när sammanställningen är klar. Pristagarna kommer meddelas per sms.

Swishnumret är öppet och nollställt per den 30/6. Alla swishar efter det datumet fram till och med den sista februari räknas såklart in i totalen.  Swish 1234041307 

VI (barncancerjakt-kommitèn) OCH DE JAKTLAG VI INGÅR I UTMANAR ER ALLA FRÅN OCH MED NU!! 

https://www.barncancerjakten.se/

Christoffer Lundell, 

Anna-Karin Andersson

Tomas Jakopsohn

Morgan Johansson

Erik Fransson och Filip Johansson 

Johan Frisk

Extra information