Inte en droppe regn på hela dagen och lagom temperatur. Många fina hundar visades upp i ringen för domare Dennis Liljeberg som för dagen hade en domaraspirant på våra nordiska raser med sig - Eva Nielsen. Det var hundar av raserna luzern, gotland, schiller, hamilton och finsk stövare som var representerade denna dag. Jag träffade många trevliga människor under dagen både redan för mig kända och nya bekantskaper. Det är alltid lika roligt att träffa stövarfolk! Jag tog en hel del bilder under dagen och vår redaktör ska vidarebefordra dessa till webmaster för publicering på hemsidan. Det kan ta några dagar då det inte är helt enkelt att skicka bilder på mail utan lättast att skicka minneskortet på posten. Resultatet kommer också snart ut på hemsidan. Jag vet att man väntar oråligt på att resultat och bilder ska komma ut på hemsidan efter ett evenemang. Det gör jag själv när något evenemang varit. Vii som jobbar med detta gör så gott vi kan för att allt ska komma alla till del så fort som möjligt men ibland räcker inte tiden till för oss då det är många andra måsten som inte kan vänta. 

Det var roligt att det kom så många personer till utställningen både för att ställa ut och för att titta och umgås. De hundar som domaren för dagen tyckte var finast av sina respektive raser var

 Hamilton S26604/2009 Järvsöbos Klara som blev BIS. BIR luzern - SE50751/2011 Spana, schiller S51799/2009 Gräsbergets Hedda, finsk stövare S37992/2008 Mosstorpets Pan.

Jag vill framföra mitt tack till de duktiga medhjälpare jag hade under utställningen nämligen Vallis Widell, Mikael Käll och KG Axelsson med barnbarn.

Nu hoppas jag vi ses på utställningen i Åseda den18/8!

Karin Åström