Så var då årsmötet och därmed 90-årsjubiléet genomfört. Stort tack till alla ni som var där. Det blev ju ett bra möte med kloka och balanserade beslut. Inte blev det sämre ju längre dagen framskred. Avslutande middag med underhållning, avtackningar och prisutdelningar genomfördes i trivsam anda. Avsikten med att vi var i Vrigstads Värdshus var att testa lite inför vårt kommande NM i höst. Protokollet från årsmötet hittar Du här på hemsidan. Vår egen årsbok är nu sammanställd av Hans Lundborg, skickad på tryckning mm och kommer, om allt fungerar, ut i samband med nästa nummer av "Stövaren". Nästa styrelsemöte har vi i Norrhult den 3. maj. Då ska vi bl a  konfirmera våra olika arbetsuppgifter och klara ut startlägena för områdena i klubbens kärnverksamheter. Då har ju utställningssäsongen redan startat i Värnamo (21/4) men vi måste då fortsätta med Nordiska Mästerskapen som vi ska arrangera med Vrigstad som bas 23 - 25 november. Har Du möjlighet så kom gärna och titta på och lyssna till de nordiska stövarkanonerna. Provytorna kommer att vara bland dem som vi normalt använder under proven i Eksjö resp Värnamo. Något som också ska bli roligt att utveckla är den nya inriktningen av priset för vinst i "Raketen-lotteriet" Vilken grej han klämde fram där den gode Thommy H! Skulle själv gärna vara en av vinnarna där. Tänk att dra iväg på en vecka med fyra andra stövarnördar och få vara i vildmarken med tjutande hundar och avstängda mobiltelefoner! Annat som verkligen är roligt och förhoppningsvis får en spännande utveckling är just detta med att vi verkar ha fått igång sponsorverksamheterna. Ska bli intressant att se vart samarbetet mellan sponsor- och PR-gäng tar vägen.

Där kommer ju inte minst denna nya hemsida och dess möjligheter att ha en kanske avgörande betydelse. Det gäder mej särskilt att så många lite äldre medlemmar har kommit spontant och sagt att "det är ju klart som ...." att vi någon gång måste sluta med signalflaggor och kulram. Ju fortare vi lär oss att hantera och utnyttja detta förnämliga instrument desto mer får vi veta och desto roligare får vi. När jag tittar just nu ser jag att vi sedan den 1. februari i år har haft 2517 besökare och bara idag har 56 varit inne hittills. Bra!

I morgon, lördag den21/4 ska jag försöka ta mej till vår utställning i Värnamo men därefter får ni titta i månen efter er ordförande ett tag. På söndag är det stor flugfiskepremiär i strömmande vatten i en vildmark mellan Anderstorp och Gislaved. På måndag bär det iväg på tre dagars träningsläger inför tävlingssäsongen med de primitiva jordbruksredskapen. Så med undantag för styrelsemötet i början på maj så blir det inte så mycket stövare för min del innan det är dags att besiktiga skönheterna på utställningen i Eksjö. Men med de eminenta medarbetare som klubben förfogar över är detta inga som helst bekymmer. Skutan seglar på och kursen är stadig. Lev nu väl alla och betänk att det nu inte är mer än 4 månader kvar till första släpp!

Cenneth

Extra information