start hamilton

Ställ upp du också för vår ras!
Villkor för deltagande: Hunden (Hamiltonstövaren) får ej ha fyllt 4 år den dagen som provet genomförs.
Provets genomförande: Vanligt öppenklassprov på bestämd dag, dvs. lördagen den 26/1 (behöver ni hjälp med domare eller provruta, ta kontakt med kontaktpersonen i ditt område eller uppfödaren till din hund ). Drev på hare tävlar i en klass och drev på räv i en.
Rangordning: Pris ökl, egenskapspoäng, ålder(yngst går före), längsta drevrepris, tapptminuter etc.
Anmälan: Precis som till ett vanligt öppenklassprov i din lokalklubb, samt till undertecknad om att du deltar i tävlingen senast fredagen 25/1. Skicka en kopia på jaktprovsprotokollet( det med drevrepriser) och skicka det till mailadress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller per brev” Lars Olofsson Östertorpsvägen 32, 83294 Orrviken” senast 3 dagar efter kollegiet. Särskilt välkommen till er som har hundar som ännu inte startat på jaktprov.
Priser: Delas ut till de 3 bästa hundarna i varje klass samt deras uppfödare. Presenteras på årsmötet! Samtliga pristagare deltar i en utlottning av en garminpejl samt en exklusive jaktweekend i västra Jämtland som utlottas på årsmötet 2013.
Krav: Medlemskap i Svenska stövarklubben
Syfte: Mer vetskap om våra hundar, nya avelsdjur, få fler Hamilton att starta på prov, fler medlemmar till Stövarklubben och Hamiltonföreningen mm.

Med vänlig hälsning avelsnämden i Svenska Hamiltonföreningen.

Extra information