TACK!

Årets Eksjöprov är genomfört.Resultaten är lysande (i vanlig ordning!).

Återigen har det uttryck som gjorde romarna till antikens stora  ledarnation  fått aktualitet. "Posse est velle" - "Att kunna är att vilja". Pandemins elände har verkligen ställt till det för oss. Inte minst när det gäller att utöva vår favoritverksamhet, stövarjakten. Men vi har utnyttjat att vi är en priviligierad grupp i allt detta elände. Stövarjakt kan utövas utan att behöva göra våld på pandemins eländiga men nödvändiga restriktioner. Vi är utomhus i små grupper och har inga problem med inbördes avstånd. Med de tillägg som vi gjorde beträffande övriga "kringverksamheter" runt tävlingen ( inga gemensamma samlingar, ingen samåkning mm) så lyckades vi få det hela i hamn på ett säkert sätt.

Ett jättestort tack till alla tävlande deltagare och arrangörer för det makalösa sätt ni lyckades följa våra instruktioner och intentioner! Ni hade ett bekymmersamt utgångsläge men ni skötte det jättebra! Ni har verkligen visat att det finns ljus i tunneln och att det går att åstadkomma livskvalitet även under nu rådande omständigheter!

Särskilt tack till våra sponsorer för att ni, återigen (!) ställt upp och visast oss ert förtroende!

Ett stort tack även till alla övriga i Stövarsverige som hört av sig till oss efter tävlingen! Så stort gensvar och så många vänliga lovord har vi nog aldrig någonsin upplevt. Ni ska veta att det har värmt oss!

För styrelsen i Smålands Stövarklubb

Cenneth Quick

Ordförande

 

Extra information