Den 15. mars stängde vår kassör Swishkontot till inbetalningar av bidrag till "Cancerjakten". Resultatet av pengainsamlingen blev drygt 50.000:-! Strålande resultat med tanke på förutsättningarna!

Nu tar arbetsgruppen för "Cancerjakten" itu med att sända in vårt bidrag till stiftelsen för Barncancerfonden och att lotta ut sponsorpriserna med ugångspunkt från de telefonnummer som finns i samband med inskickade bidrag. Så fort detta är klart kommer "dragningslistan" ut såväl här på vår hemsida som på "Cancerjaktens" Facebook-sida. Vinnarna blir även uppringda av gruppen.

Resultatet av "Stövarjaktens Dag" i form av hur många jaktlag som var ute och hur många gäster som var med under den helgen har vi faktiskt attans dåligt grepp om. Men vi hoppas kunna reda ut även detta efterhand. Det är ju intressant att se om vi har flera i elden nu när vi kör under en hel helg och i februari när nästan inga andra hundar får jaga. Resultaten från föregående år då vi haft tvånget att köra första söndagen i december vet vi ju redan så det blir, naturligtvis, intressant om vi får fram underlag för att jämföra utfallen.

Håll nu  er och hundarna  friska och inga tjyvsläpp!

Hoppas vi ses på  ett fysiskt årsmöte och de utställningar som vi ska göra allt föra de ska bli av!

Cenneth Quick

Din ordf

 

Extra information