Grattis till alla ägare till hundar som verkligen visade sig från sina bästa sidor! Helhetsresultatet för hundarna är ju nästan osannolikt bra! Stort grattis och tack även till nätverket i tävlingsledningen. Det är verkligen trivsamt och roligt att delta i dessa tävlingsarrangemang. Jag ser fram emot utvärderingen av årets tävling och ser redan nu med spänning fram emot nästa års tävling.

 

 

Nu har vi två stora bitar kvar på verksamhetsprogrammet för 2013 -2014. Smålandsräven i slutet av februari och sist (men inte minst!) vårt årsmöte den 5. april på Vrigstads värdshus. Med tanke på att det är "Fullmäktigeår" i år är det extra viktigt att så många som möjligt sluter upp på årsmötet. Det är ju där som våra delegater till  Fulmäktige får sina mandat.

Styrelsen jobbar nu för fullt med sina personliga ansvarsområden. Vem som är ansvaraig för vad ser Du här på hemsidan (under fliken "styrelsen"  men också i "Årsboken". Har Du funderingar, synpunkter eller åsikter om klubbens verksamheter - tveka inte att lufta dessa med den Du ser är ansvarig för det Du grunnar på! Det som ska sägas ska sägas på årsmötet. Det som sedan där beslutas och klubbas är det som gäller tills annat bestäms. Hoppas verkligen att vi lyckas med detta och slipper allt meningslöst "världsmästarsnack bakom ryggen". Då får vi ju all tid i världen att göra det som är anledningen till att vi är medlemmar i Smålands Stövarklubb. Nämligen att vara ute tillsammans i mångahanda äventyrligheter där det enda vi tänker på är att ha så roligt som möjligt!

Avslutningsvis denna gång - en syndabekännelse. Veckan före Eksjöprovet medförde jag faktiskt bössan när jag var ute med egna stövarförmågan! Inte nog med denna "synd" jag avlivade dessutom ett par tyska "vägmarodörer". Så i morgon ska jag göra dem i ordning för att till helgen serveras som mustig hargryta tillsammans med något/några glas fylligt rött vin. De´ ni!

Nog för nu. Lev väl alla! Hoppas att en glädjens månad ligger framför er!

Cenneth

 

 

Extra information