Klubbträff i Växjö

 

DSC 0152

 

I torsdags den 1 juni hade vi bjudit in till Klubbträff i Växjö. Vi träffades i Domkyrkocentrums fina Sigfrids-sal och nästan 100 personer hade hörsammat vår inbjudan. De som kom, fick vara med om en kväll som vi sent ska glömma. Vi hade bjudit in Peter Ekeström från Söderköping. Peter är hundtränare, håller föredrag och praktiska kurser,men först och främst är han Jägare!

 

20170601 201840

 

Vi hade bett honom ta upp två specifika frågor som vi tror att många vill få tips och råd om, inkallning och rådjursrenhet. Direkt från start och ca. 2,5 timme höll han igång oss till 100% och till sin hjälp hade han ett fantastiskt bildspel. Vid flera tillfällen under kvällen kunde man se folk i publiken nicka igenkännande och småle. Kvällen avslutades med en frågestund och flera frågetecken rätades ut. Hela kvällen kan väl sammanfattas som Lyckad!

 

DSC 0156

 

Otroligt fina lokaler, glada människor och en mycket engagerad föreläsare. TACK Peter för att Du kom och delade med dig av dina tankar och dina kunskaper, TACK alla åhörare för att Ni "offrade" en torsdagkväll i Växjö, vi hoppas Ni fick valuta för uppoffringen, det var syftet!

Ett mer utförligt reportage kommer i nästa nummer av Stövaren.

// Anna Green Svensson