Stövarjakter i februari 2020

Februari i nådens år 2020 innehåller inte mindre än tre lördager innan fälthararnas jakttid tar slut. Därför har vi kunnat göra en ändring av de senaste fem årens arrangemang med de stora begivenheterna "Eksjö-provet" och "PR-jakten i trakterna kring Växjö till stöd för Barncancerfonden".

Så här är det tänkt för 2020: Helgen den 1. - 2. februari kör vi "Eksjö-provet" så stumparna yr. Lördagen den 8. februari kör vi under Johan F och Bengt L ledening "Cancerjakten". Detta innebär att det är helt OK för jaktlagen som upplåter sina marker för "Eksjö-provet" och de som  deltar i "Cancerjakten" att avsluta sin säsong på helt eget sätt lördagen den 15. februari. Vi hoppas på detta sätt kunna tillfredsställa allas önskemål på ett sätt som inte varit möjligt tidigare år. Vilken höjdare det skulle bli om  flera jaktlag än "bara" dem runt Växjötrakterna ville/kunde ansluta sig till "Cancerjakten"! Tänk om vi kunde få till en sådan PR-jakt inom hela upptagningsdområdet för Smålands Stövarklubb! Snacka om "Stövarjaktens Dag"!

Med detta upplägg i februari är bollen i rullning. Fritt fram för goda idéer och initiativ enligt devisen - "lite snack - mycket verkstad". Vill/kan man vara med så bara ta kontakt med någon ur klubbstyrelsen eller Johan Frisk eller Bengt Lindell! Hoppas vi kan få till något bra!

Cenneth Quick

Ordförande i Smålands Stövarklub 

Extra information