Inbjudan till Kostaprovet

Välkommen till Kostaprovet 2022-12-04—06  som även är uttagning till DM 2023  ,

Kosta-provet har i år lockat inte mindre än 24 anmälningar till elitklass. Nytt för i år är att Kostaprovet är uttagningsprov till nästkommande års DM och Småland får i och med detta ett fantastiskt brett urval att hitta bra hundar att representera vår klubb. Ökningen av anmälningar till i år var hela 85% från 13 till 24 hundar och det finns ett stort värde i att få många deltagare i dom fasta proven. Till nästa år får även provet status som klubbmästerskap och vi hoppas även i fortsättningen kunna presentera hundar av högsta kvalitet i dom mest prestigefyllda proven på riks och internationell nivå. Nu ser vi fram emot ett toppen arrangemang på gemensam förläggning med god mat och dryck, trevligt sällskap och inte minst hundar av högsta kvalitet med kanske nästa års sm-vinnare i startfältet. Vi hälsar hundägare, domare, vägvisare och alla andra som ställer upp för att göra detta möjligt välkomna till Kostaprovet.

Väl mött med vänliga hälsningar provgruppen

Dalarnas stövarklubb har valt att förlänga anmälningstiden till räv-sm tom 20/11. Ni i Småland som har hundar kvalificerade till att delta missa inte att ställa upp för att försvara förra årets vinst.

Inbjudan-Räv-SM-2023.pdf (dalarnasstovarklubb.se)

Räv SM

Vi i styrelsen vill gärna försöka att ha hemsidan levande. Smålands stövarklubbs geografiska område är omfattande och det är inte helt lätt att täcka alla händelser inom föreningen. Vi behöver hjälp med att få in nyheter, reportage och händelser som sker inom klubben. Om det är någon av klubbens medlemmar som brinner för att hjälpa till att hålla sidan levande eller känner till någon så är du/ni välkomna att hjälpa till med detta. Självklart kommer vi att fortsätta med liverapportering och att redovisa resultat från prov och utställningar men det finns så mycket mer som kan vara intressant att läsa om. Medlemmars resultat från prov/utställningar i andra klubbar eller andra särskilda händelser.

Om intresse finns så hör gärna av er till någon i styrelsen eller skicka in bilder och händelser som sker med hundar eller medlemmar i Småland.

Bengt Ljungberg

Ordförande

Anmälan gör du senast den 1/8 till  Björn 070-5212491 eller Anna 070-2084879.

Läs mer!

Förtydligande för att underlätta för kassören.

All Mail om ersättning från klubben skall skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Alla mailfakturor skall skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MVH Daniel Hultman

Underkategorier

The Joomla! content management system lets you create webpages of various types using extensions. There are 5 basic types of extensions: components, modules, templates, languages, and plugins. Your website includes the extensions you need to create a basic website in English, but thousands of additional extensions of all types are available. The Joomla! Extensions Directory is the largest directory of Joomla! extensions.

Cenneth Quick ordförande i Smålands Stövarklubb. Här kommer jag att blogga om allt som händer och kommer att hända inom klubben

These are my photos from parks I have visited (I didn't take them, they are all from Wikimedia Commons).

This shows you how to make a simple image gallery using articles in com_content.

In each article put a thumbnail image before a "readmore" and the full size image after it. Set the article to Show Intro Text: Hide.

We search the whole countryside for the best fruit growers.

You can let each supplier have a page that he or she can edit. To see this in action you will need to create a users who is in the suppliers group.  
Create one page in the growers category for that user and make that supplier the author of the page.  That user will be able to edit his or her page.

This illustrates the use of the Edit Own permission.

Extra information