Viktigt att tänka på vid anmälan till våra fasta Elitprov
Anmälan och betalning ska vara klubben tillhanda senast på sista anmälningsdagen, efter detta är provet stängt och inga mer anmälningar accepteras.
Anmälan ska helst göras på hundprov där betalning via payson kan göras. (går bra med Bg och Swish också)
Den hundägare som behöver hjälp att anmälan sin hund, kan precis som vanligt ringa till kommisarien för provet, och anmäla senast sista anmälningsdag, betalning görs via Bg eller swish.
Alla som behöver hjälp att anmäla sin hund till våra prov kommer att få det.
Jaktprovsansvarig
Bjarne Engström

Anmäl din hund till Högsbyprovet den 11 och 12 november.
Öppet för hundar som inte tidigare har erhållit 1:a pris Ekl.
Öppet även för hundar i öppen klass i mån av plats.
Obs. sista anmälningsdag 28 oktober.

Anmälan görs helst genom Hundprov, men går också att anmälas till
Hans Norberg 0499-41001, 070-2355199 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Segrare i DM 2019
Det hundar som går vidare från distrikt 4 är Bossmålas Nikko med ägaren Steve Johansson, Östergötand, nästa blir Lunnbackas Smirre med ägaren Anders Krantz, Östergötland. Reserv är Wemboö Eila med ägaren Billeam Nilsson, Småland. Vi säger grattis och lycka till.

Vi var 10 tappra domare och aspiranter som samlades 07:30 på SveaSkogs marker i Hok. Hundförare var Alf och Andreas Beijer med hundarna Mickro och Olle och Bengt Ljungberg med Zack. Vi fick upptag med två av hundarna efter långt slagarbete lite längre fram på morgonen. Det blev två korta drev som fick ligga till grund för bedömningen. Därefter var det korvgrillning och genomgång och poängsättning av hundarna och lite allmän diskussion om drevprov. Bo Hagelvik tackade samtliga för en trevlig förmiddag.

IMG 0456ny

Från och med denna säsong ska alla starter och resultat av jaktprov redovisas digitalt i programmet "Hundprov".

Du hittar länken på högra sidan här på hemsidan eller under Jaktprovs-fliken.

Om du som anmäler din hund för start har tekniska problem med att lägga in eller betala så tar du kontakt med kommisarien för ditt område.

Domare tar också kontakt med kommisarier ifall problem uppstår med redovisningen av provet.

Hur går det till från och med nu!

Hundägaren tar som vanligt kontakt med en domare och gör upp om dag och plats. Hundägaren gör sedan anmälan på "Hundprov" och betalar först och främst genom att använda vår betaltjänst Payson. För öppenklass betalar du den avgift klubben ska ha medan domarens ersättning samt reseersättning betalas direkt till domaren. För fast prov betalar man hela avgiften direkt med Payson. Betalningen registreras då auotomatiskt i systemet och kommisarien tilldelar normalt då den domare man önskat samt fastställer provmark och provdag.

Domaren får bekräftelse på att allt är ok för start och provet kan genomföras.

Efter provdagen registrerar domaren resultatet på Hundprov och kommisarien kontrollerar uppgifterna. Efter att ett antal prov genomförts sammanträder kollegiet och resultaten fastställs och skickas till SKK och Hitta stövare. 

 

Plats Österås (Eksjö) Anmälan till Karin Åström 0702086186
Plats Skillingaryds skjutfält. Anmälan till Lars Pettersson 0709281476
Plats utanför Värnamo. Anmälan Bengt Ljungberg 0702836588

Extra information