STÖVARJAKTENS DAG är nu genomförd under den gångna helgen 13-14 februari. Den skulle i år genomföras i hela Småland och i samverkan med stödet till Barncancerfonden. Hur gick det? Ja, svaret är faktiskt att vi inte vet detta i nuläget. Vi vet inte hur många jaktlag som var ute och hur många gäster vi lyckades locka. Däremot vet vi att när vår kassör var inne och tittade på vårt SWISH-konto idag (15/2) på morgonen så hade vi 150 inbetalningar och 46.208 SEK på kontot!

Egentligen helt fantastiskt bra och ett jätteberöm och tack till alla berörda!

Detta SWISH- konto är öppet ända fram till den 15. mars så fortsätt gärna att bjuda in gäster till era återstående jakter och uppmuntra till fortsatta bidrag till barncancerforskningen!

Ni som varit jaktledare på bjudjakterna  - hör gärna av er till till vår medlemsansvarige Björn Malmgren via SMS eller E-post (mobil 070 5212491 alt "Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.") och berätta vad ni gjort så att vi får en uppfattning om utfallet på "STÖVARJAKTENS DAG". Det blir intressant för oss att veta om detta med att flytta den från första söndagen i december till en helg i februari har blivit en ändring till det bättre när det gäller att locka gästjägare.

Skitjakt på er alla in ända in i kaklet!

Cenneth Quick

Din Ordf

Extra information