Protokoll fört vid Smålands stövarklubbs styrelsemöte 2023-07-06
Protokoll fört vid Smålands stövarklubbs styrelsemöte 2023-07-06
via Teams.
Läs mer: Protokoll fört vid Smålands stövarklubbs styrelsemöte 2023-07-06
Protokoll fört vid Smålands stövarklubbs styrelsemöte 2023-10-10
Protokoll fört vid Smålands stövarklubbs styrelsemöte 2023-10-10
via Teams.
Läs mer: Protokoll fört vid Smålands stövarklubbs styrelsemöte 2023-10-10
Protokoll fört vid Smålands stövarklubbs styrelsemöte 2023-09-05
Protokoll fört vid Smålands stövarklubbs styrelsemöte 2023-09-05
via Teams.
Läs mer: Protokoll fört vid Smålands stövarklubbs styrelsemöte 2023-09-05
Brev från Svenska Stövarklubben.
Harpizza
För att göra harskav så frys in ytterfilen eller mindre bitar av låren. Tag upp dom ur frysen och låt dom tina lite innan du skär tunna skivor av köttet. Skär så tunt du kan.
250 g harskav
1 msk kebabkrydda
2 krm salt
1 pizzakit (med tomatsås, à 600 g)
1 tunt skivad gul lök
2 dl riven Västerbottensost eller annan typ
Sätt ugnen på 200°C.
Stek harskav i olja några minuter inte för hårt. Tillsätt kebabkrydda och salt.
Rulla ut pizzadegen på en plåt. Bred på tomatsåsen.
Toppa med harskavet, skivad lök och Västerbottensost. Sätt in i mitten av ugnen i 15-20 minuter, tills pizzan fått fin färg.
Ringla gärna över lite kebabsås eller liknande.
Ät och njut.
Ut och skjut fler harar för det här är gott.
/Bo Titusson